Unieke schoonheid in jouw project

Secto Design

Je ziet het niet alleen. Je voelt het. Een wereld waar tijdloze elegantie en moderne vormgeving elkaar ontmoeten.

Een vorm van kunst, gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. Pure, Finse ambacht dat iedere ruimte niet alleen verlicht, maar verrijkt met een voelbare warmte. Dat is de kracht van Secto Design.

Tijdloze elegantie

De armaturen van Secto Design zijn al jaren eyecatchers in verschillende ruimtes. Vervaardigd uit natuurlijk hout blijven deze lampen decennialang een baken van stijl en klasse. De grafische lamellen die zacht het licht omarmen, zorgen voor een subtiele aanwezigheid in de ruimte. Zonder te overheersen, vangen ze je aandacht.

Natuurlijk licht,
natuurlijke verantwoordelijkheid

Duurzaamheid staat centraal bij Secto Design. De armaturen worden gemaakt van hout, een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal. En niet zomaar hout; het is PEFC-gecertificeerd berkenhout, een keuze die getuigt van respect voor onze planeet en haar natuur. Voor elke gekapte boom worden er twee nieuwe bomen geplant, waardoor de natuurlijke bron van berkenhout in stand gehouden wordt.

Veelzijdig in iedere ruimte

Klassiek, modern of eclectisch. De diversiteit aan vormen en simpliciteit voegen moeiteloos charme toe aan elke omgeving. Het grafische en tijdloze karakter maakt ze geschikt voor breed scala aan interieurs. Van klassieke tot en met eigentijdse particuliere interieurs. Van een knus verzorgingstehuis tot een bruisend mediabedrijf. Ongeacht de setting weet de verlichtingscollectie van Secto Design sfeer voelbaar te maken.

Ons licht laten schijnen op jouw vraagstuk?

Wij denken graag mee. Van volledige projectinrichting tot het uitbreiden van de huidige verlichtingscollectie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.