Waar functie en esthetiek samen komen

Nordic Silence

Het geluid om je heen. Zuiver, puur en zacht. De ruis is gedempt. Eindelijk kun je luisteren en niet alleen horen. Dit is waar de grenzen tussen akoestiek en beleving samenkomen.

Bij Nordic Silence begrijpen we de unieke uitdagingen van geluid in de moderne werk- en leefomgeving. Vanuit dat gedachtegoed hebben we onze akoestische collectie gecreëerd: een collectie die niet alleen ruimtes akoestisch optimaliseert, maar deze ook transformeert tot een esthetisch meesterwerk.

Waar maatwerk de standaard is

De talloze oplossingen van Nordic Silence zijn het toonbeeld van maatwerk en functionaliteit, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij ieder interieur en bedrijfsidentiteit. Hierin is onze benadering ook uniek: elke toepassing van Nordic Silence wordt op maat gemaakt, volledige afgestemd op de specifieke wensen en behoeften. Van kleur tot vormgeving; met Nordic Silence creëer je stijlvolle geluiddemping.

Trust the process

Hoe we prachtige akoestische oplossingen creëren

01 Superieure geluidsdemping

Door gebruik te maken van 50mm zwart polyester als basis, realiseren we klasse A geluidsabsorptie.

02 Multifunctioneel

Gemaakt voor geluidsdemping, ruimteverdeling, concentratieverbetering en verrijking van interieur en corporate identity.

03 Maatwerk vormgeving

Kies zelf de gewenste kleuren en grafische vormgeving om deze perfect aan te laten sluiten op de bedrijfsidentiteit en interieur.

Stijlvol en multifunctioneel

Nordic Stripes

Ontdek onze Nordic Stripes, de akoestische ruimteverdelers die de galm in iedere ruimte verminderen en tegelijkertijd transparantie behouden. De gelaagde polyester kern absorbeert geluid, terwijl het ontwerp zorgt voor een subtiele afscheiding zonder het gevoel van openheid te verliezen. Ideaal voor werkplekken waar concentratie en communicatie hand in hand gaan.

Een canvas voor creativiteit

Nordic DOTS

Nordic DOTS is meer dan een akoestische oplossing; het is een canvas voor creativiteit. Deze pixelwand transformeert elke wand in een artistieke uiting van de bedrijfsidentiteit of een persoonlijk verhaal. Elk DOT-ontwerp is een unieke samensmelting van vorm, functie en visuele expressie.

https://www.tunnelmadesign.nl/app/uploads/2024/01/twin-candy-breed-scaled.jpg

Veelzijdige, visuele verrijking

Nordic Candy

De Nordic Candy lijn biedt een diversiteit aan toepassingen: van ruimteverdelers tot wand- en plafondpanelen. Ieder ontwerp voldoet aan meerdere behoeften tegelijk: akoestische optimalisatie, visuele verrijking en weerspiegeling van de bedrijfsidentiteit. Met een ruime keuze aan patronen en kleuren, is Nordic Candy de ideale keuze voor wie op zoek is naar zowel functionaliteit als stijl.

Het effect van Nordic Silence zelf ervaren?

Kom gerust eens langs in onze showroom. Wij denken graag mee in jouw akoestische behoefte.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.