Breng licht in je
dagelijkse leven

Discover more

Creëer je
eigen stilte

Discover more

Kwaliteit en sfeer toevoegen aan iedere ruimte met verfijnd design. Om verlichting te brengen en de ruis van het dagelijks leven weg te nemen.


Duurzaam
gevormd

Geïnspireerd op de natuurlijke, aantrekkelijke vormen die Finland kenmerken

De berk, waar de lampen van Secto Design van zijn gemaakt, is de nationale boom van Finland

Naast esthetisch hoogstaand, zijn onze producten tijdloos en duurzaam

Secto Design

Voel de warmte van het licht

Dat is waar de verfijnde modellen van Secto Design bekend om staan. Het is licht dat je niet alleen ziet, maar een sfeer die je voelt.

https://www.tunnelmadesign.nl/app/uploads/2023/11/CTA-background-1.png

Beleef de rust van stilte

Demp de ruis van de dagelijkse drukte en ervaar stilte zoals het hoort te zijn met de talloze akoestische oplossingen van Nordic Silence.

Klanten aan het woord

Flinders is trots om al jarenlang een nauwe en positieve samenwerking te onderhouden met TunnelmaDesign. TunnelmaDesign heeft zich altijd onderscheiden door hun uitzonderlijke ondersteuning en bereikbaarheid, waardoor elke uitdaging vlot wordt aangepakt en elke vraag snel beantwoord. Hun toegevoegde waarde ligt niet alleen in de kwaliteit van de producten die ze leveren, maar ook in de persoonlijke aandacht en het maatwerk dat zij bieden. Hun passie en toewijding zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van onze samenwerking, waardoor onze ervaring met hen niets anders dan positief is.

Carlijn Offereins, Flinders

Wij, Studio Do’s uit Eindhoven, werken al vele jaren met de tijdloze collectie van Secto Design. De samenwerking met Laura en Bram van TunnelmaDesign is prettig. Ze staan altijd voor ons klaar!

Anna Marijn, Studio Do's

Wij als Wooncentrum Veerman zijn fan van Secto. Het is prachtige design verlichting en uniek in zijn soort. De mooie verwerking van materiaal en de mooie weggewerkte licht bond maken het product heel erg commercieel. Ook is het product in te zetten in veel verschillende type stijlen. Denk aan Design, Scandinavisch, Lifestyle en het opkomende Japandi. De samenwerking met Tunnelma verloopt vlekkenloos. Ze zijn er altijd als je vragen hebt en alle leveringen gaan perfect.

Sam Veerman, Wooncentrum Veerman

TunnelmaDesign is a trustworthy partner at our side, and that’s how it should be and remain.

Guy Forty, AEM Lighting, Luxembourg

We zijn enorm verheugd over onze samenwerking met de prachtige Scandinavische Secto Lampen en het getalenteerde duo Laura & Bram van TunnelmaDesign. Samen hebben we een prachtige synergie gecreëerd die ons designaanbod op het gebied van verlichting naar nieuwe hoogten tilt. Bedankt voor jullie fantastische inzet en creativiteit!

Lotte Eijerkamp, Eijerkamp Retail Groep

Samenwerken met Tunnelma en de Secto collectie specifiek geeft ons voordelen van snel menselijk handelen door twee experts en kwalitatief hoogwaardige projecten waarmee we de wereld mooier maken. Vragen en eventuele issues worden snel opgelost en er wordt altijd vanuit een positieve en ondernemende geest gedacht, een echte partner in projecten.

Herjan Meloen, BigBrands

Bij Bed Habits zijn we enthousiast over de samenwerking met Secto Design voor hun prachtige armaturen, die perfect aansluiten bij onze esthetiek en kwaliteitsnormen. Daarnaast is de samenwerking met Laura en Bram van TunnelmaDesign al jaren prettig en professioneel!

Marcel, Bed Habits

Contact

Sfeer in jouw volgende project brengen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.