Over ons

Waar sfeer
tastbaar wordt

De warmte die je raakt wanneer je binnenloopt. Je wordt omringt door het zachte licht. Je voelt de rust. De ruis die volledig wegvalt.

Dat gevoel. Dat is het gevoel van sfeer. Sfeer, zoals het hoort te zijn. Eindelijk zie je de details. De details om je heen, die je eerder volledig ontgingen. De natuurlijke, warme tinten. Het reliëf van de materialen. Simpel, maar zo verfijnd. Je waant je in een omgeving van kwaliteit, warmte en rust. Zoals de Scandinaviërs het bedoelen. Dát is TunnelmaDesign. Waar sfeer tastbaar wordt.

Secto Design

De kracht van natuur en ambacht

Geboren uit een passie voor design en kwaliteit is TunnelmaDesign sinds 2006 exclusieve importeur van Secto Design in de Benelux. Een reis die begon met een daverend succes op internationale beurzen en volledig in het teken stond van de betoverende, tijdloze houten verlichtingscollectie. De eerste stap in onze missie om de Benelux te verlichten met Finse kwaliteit en design.

Nordic Silence

Unieke combinatie van functie en schoonheid

Onze ambitie leidde ons in 2013 naar de wereld van akoestiek. Dat bracht ons tot de oprichting van een volledig nieuw merk: Nordic Silence. Een lijn van akoestische oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij onze filosofie van tijdloos design met een Nordic mindset. De veelzijdige collectie verrijkt ieder interieur en versterkt de corporate image dankzij de talloze mogelijkheden in vormgeving.

Onze partners


Sfeer in jouw volgende project brengen?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.